2 – 2-es döntetlen a Győri ETO ellen

Eseménydús mérkőzésen van túl a Sárvár FC és a ETO FC Győr csapata. Sajnos a mérkőzés nem a színvonaláról, (helyenként élvezetes játékot láthattak a szurkolók) hanem a 65. illetve az félbeszakítást követő 40-50 percben történtek miatt lesz emlékezetes.

A vendég szurkolók pirotechnikai eszközöket, hanggránátokat dobáltak be a játéktérre, ezért a játékvezető először a mérkőzés 1. majd 65. percében is megszakította a játékot, a második esetnél a játékosokat az öltöző épületbe rendelte, majd a határozott és korrekt rendőri fellépést követően elrendelte a mérkőzés folytatását, amely végül 2-2-es döntetlent hozott.

17. perc: Sipos egy kontra végén magabiztosan gurít a hálóba (1 – 0)

37. perc: Egyenlít az ellenfél (1 – 1)

39. perc: Szögletrúgást követően Pupp fejel a hálóba (2 – 1)

52. perc: Horváthon megpattanó lövés átrepül Osvald feje fölött (2 – 2)

~60. perc: 11-est végez el a vendég csapat, melyet Osvald bravúrosan hárít

65. perc: Másodszor szakad félbe a mérkőzés (17:50)

66. perc: A csapatok folytatják a mérkőzést (~18:40)

87. perc: Második sárga lapját kapja az egyik vendég játékos, miután buktatja a kiugró Horváthot, aki a kapura törhetne

90. perc: 2-2-es döntetlen

Információink szerint a megye több pontjáról érkeztek rendőri erők, akiknek ezúttal is szeretné kinyilvánítani köszönetét a Sárvár FC Vezetősége, hogy biztosították a hazai illetve vendég játékosok és szurkolók biztonságát!

A ETO FC Győr csapatbuszát a megye rendőrei az esetleges atrocitások elkerülése miatt a megyehatárig kísérték, ahonnan a Győr-Moson-Sopron megyei kollégáik biztosították a csapatnak a hazautat Győrig.

5 comments

  1. A 100 euer Forint bírságot a szekus cégre kellene terhelnií mivel az alkalmazottai, gyakorlatilag zsebre fett kézzel, röhögve aszisztáltak a győri party-hoz.

  2. A FEB a Sárvár – ETO Futsal mérkőzéssel kapcsolatban a Sárvárt, a nőzők beléptetésére vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért és a rend nem megfelelő biztosításáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A FEB az ETO Futsallal, mint visszaesővel szemben, szurkolóinak nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, szurkolóinak játéktérre történt berohanásáért és tárgyak játéktérre dobálásáért, elrendeli, hogy a sportszervezet a soron következő 2 hazai NB III-as bajnoki mérkőzését nézők nélkül, zárt sportlétesítményben rendezze, továbbá 300.000 forint pénzbüntetést megfizessen.
    A Fegyelmi Bizottság a büntetés kiszabásánál figyelembe vette, hogy kirívóan súlyos szabályszegések sorozata történt, amely miatt közel 50 percig állt a játék a mérkőzésen, és a rendet csak rendőri közbeavatkozással lehetett helyreállítani. A Magyar Labdarúgó Szövetség ezután is határozottan fellép minden olyan jelenséggel szemben, amely nem való a labdarúgópályákra, és szigorúan bünteti az ehhez hasonló – a magyar stadionokban az utóbbi időben egyre ritkábban tapasztalható – eseteket.

    A két zártkapus mérkőzésre az MLSZ hivatalból küld 1-1 szövetségi ellenőrt, felmerülő költségeik a rendező sportszervezetet terhelik.

  3. Valószínűleg a következő bajnokira büntetést kap, a rendezői hiányosságok miatt.

  4. Lehet, hogy most kellene elgondolkodni a Fülöp Security-t valami értelmesebb biztonságiak leváltsák. Nem biztos, hogy 60 éveseket kell alkalmazni rendezőnek.

Join the Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..